enda

Henrik Herbert

(1943 – )

Fotograf. Født 9/10 1943.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien bag kameraet 2006 Fotograf Tv-dokumentar
Ved Stillebækken 1999 Foto Tv-serie
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Foto DK/Spillefilm
Luischen 1993 Foto Tv-film
Mathias 1991 Foto Tv-film
Du store verden - 39 søskende 1991 Foto Tv-dokumentar
Landsbyen 1991 Foto Tv-serie
Min kone forstår mig ikke 1990 Foto Tv-film
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Fotograf Tv-serie
Duksedrengen 1989 Foto Tv-serie
Psyko-Lab 1989 Fotograf Tv-serie
Hjemme hos Saudi 1988 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Maj 1982 Foto Tv-film
Verden er fuld af børn 1980 Manus, Foto DK/Spillefilm
Strejferne 1980 Foto Tv-film
Opgang 1979 Foto Tv-serie
Du er ikke alene 1978 Foto DK/Spillefilm
Kloden rokker 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
Der var krig i verden 1977 Foto Tv-serie
Side om side for rødt 1977 Foto Tv-film
En forårsdag i helvede 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Familien Christensen 1974 Foto Tv-serie
Tilløkke Herbert 1974 Foto Tv-film
Kærlighed for amatører 1974 Foto Tv-film
Bulen 1973 Foto Tv-film
Operation Kirsebærsten 1972 Foto DK/Kort fiktion
Smil mand! 1972 Foto, Drejebog DK/Spillefilm
Nyheden 1972 Foto Tv-film
Jonas 1971 Foto Tv-film
Die Asta 1971 Foto Tv-dokumentar
Et livsværk - Carl Th. Dreyers Jesusfilm 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
En nøgle til 1970 Foto Tv-serie
Kameldamen 1969 Foto DK/Spillefilm
Omvej til friheden 1969 Foto Tv-dokumentar
Tronfølgerens forlovelse 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.