enda

Henrik Ipsen

(1966 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Efter Vinter 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
The Man Who Didn't 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det grå guld 2013 Læge DK/Spillefilm
En drøm 2012 Stemme DK/Kort fiktion
Syrener 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Shit happens 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Be Here Now 2009 The Man DK/Kort fiktion
Last station 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Franks fodlæge Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Knud Stillebæk, landmand Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.