enda

Henrik Kloch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min tro - Be' om et mirakel - Kristendom 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Min tro (oversigt) 2018 Fotograf Dokumentarserie
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den perfekte muslim 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Afslag på et kys 2009 Foto, Stills DK/Kort fiktion
På flugt 2008 Foto DK/Kort fiktion
Sidste kapitel - om aldringens vilkår 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Lysets nøgle 2007 Foto Tv-serie
Julie 2005 Foto Tv-serie
Junior 2003 Kameraoperatør Tv-serie
Nissernes ø 2003 Kameraassistent Tv-serie
Plan B 2002 Foto Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Foto Tv-serie
Naja fra Narjana 1999 Foto Tv-serie
Blyppernes første år 1999 Kameraoperatør Tv-serie
Hvad nu Bhatso? 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
100 års barndom 1900-1910: - Din vilje sidder i fars lomme 1997 Foto Tv-dokumentar
Operation Negerkys 1996 Foto Tv-serie
Bamses julerejse 1996 Foto Tv-serie
Oscar - 3 dele Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.