enda

Henrik Petersen

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 1 2011 Claus Tv-serie
Submarino 2010 Forsvareren DK/Spillefilm
Drabet 2005 Civil betjent DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Frederiksen, læge Tv-serie
Bryggeren 1996 Auktionarius Tv-serie
Vi er på vej! En film om danskere 1991 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Sødere end honning 1989 Bo DK/Kort fiktion
Rejseholdet 1983 Frank Meinertsen Tv-serie
Syv billeder fra Hærvejen 1983 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Opfinderkontoret 1982 Medvirkende Tv-serie
Skytten 1977 Peter, O.O.A. DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.