enda

Henrik Sabinsky

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The julekalender 1993 Foto Tv-serie
Bønder 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
At bygge et skib 1990 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Børns billeder 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Pengene eller livet 1982 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Filmtid/fortid 1981 Instruktion, Foto DK/Eksperimentalfilm
Nattens engel 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Midt i en overgang 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Før det brænder 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.