enda

Henrik Selin Lorentzen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Viceværten 2012 Titeldesign DK/Spillefilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Instruktion Tv-serie
Tårnkran 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Borerig 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Asfaltmaskine 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kædegraver 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Stribemalermaskine 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Betonkanon 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Sorteringsmaskine 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fræser 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Piloteringsmaskine 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Wiremaskine 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gravemaskine 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Giraflift 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Lastbil 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Maj & Charlie 2008 Instruktørassistent Tv-serie
Super latte 2006 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Baby 2003 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Larger than life 2003 Log, Logger DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.