enda

Henrik Selin Lorentzen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Viceværten 2012 Titeldesign DK/Spillefilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Instruktion Tv-serie
Tårnkran 2009 Instruktion Fiktionsserie
Borerig 2009 Instruktion Fiktionsserie
Asfaltmaskine 2009 Instruktion Fiktionsserie
Kædegraver 2009 Instruktion Fiktionsserie
Stribemalermaskine 2009 Instruktion Fiktionsserie
Betonkanon 2009 Instruktion Fiktionsserie
Sorteringsmaskine 2009 Instruktion Fiktionsserie
Fræser 2009 Instruktion Fiktionsserie
Piloteringsmaskine 2009 Instruktion Fiktionsserie
Wiremaskine 2009 Instruktion Fiktionsserie
Gravemaskine 2009 Instruktion Fiktionsserie
Lift 2009 Instruktion Fiktionsserie
Lastbil 2009 Instruktion Fiktionsserie
Maj & Charlie 2008 Instruktørassistent Tv-serie
Super latte 2006 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Baby 2003 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Larger than life 2003 Log, Logger DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.