enda

Henrik Weel

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Embedslæge Tv-serie
AFR 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Harald Tv-serie
Klovn 2005 Malous far Tv-serie
Bryggeren 1996 Carl Ploug Tv-serie
Hallo, det er jul 1995 Medvirkende Tv-serie
Alle os under himlen 1993 Medvirkende Dokumentarserie
Rejseholdet 1983 Jerrik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.