enda

Henry Bumstead

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flags of Our Fathers 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Letters from Iwo Jima 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Million Dollar Baby 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mystic River 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blood Work 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
True Crime 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alene hjemme 3 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Midnat i det gode og ondes have 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Absolute Power 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
A Perfect World 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
De nådesløse 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cape Fear 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Falsk alibi 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blind hævn 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Psycho III 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Iscenesat 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ikke et ondt ord om Harry 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Verden ifølge Garp 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Samme tid næste år 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Topaz 1969 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.