enda

Henry Cavill

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mission: Impossible - Fallout 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Batman v Superman: Dawn of Justice 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Spionen fra U.N.C.L.E. 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Man of Steel 2013 Clark Kent/Kal-El U/Spillefilm
The cold light of day 2012 Will Shaw U/Spillefilm
Immortals 2011 Theseus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.