enda

Henry Fonda

(1905 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mit navn er Nobody 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Spionkrigen 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Slangen 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Præriens lysthus 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Vestens hårde halse 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Boston kvæleren 1968 Medvirkende U/Spillefilm
De 5 desperate 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der red ind i Dakota 1967 Mayor Will Blue U/Spillefilm
Poker i Dodge city 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Panserslaget ved Ardennerne 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Vi vandt Vesten 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Warlock - Den lovløse by 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Bag fortæppet 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Tolv vrede mænd 1957 Produktion U/Spillefilm
Krig og fred 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Fort Apache 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Magten og æren 1947 Medvirkende U/Spillefilm
My Darling Clementine 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Vredens druer 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Frank James vender til bage 1940 Frank James U/Spillefilm
Lincoln - Folkets Helt 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Flammer over Mohawk 1939 Gilbert U/Spillefilm
Blokade 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Jezebel 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Du lever kun en gang 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.