enda

Henry Jessen

(1919 - 1994)

Skuespiller.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prinsen af Jylland 1994 Gammel mand U/Spillefilm
Frøken Jensens pensionat 1982 Instruktion Tv-serie
Historien om Kim Skov 1981 Landmand DK/Kort fiktion
Nævningene 1980 Kriminalassistent Tv-serie
Vores år 1980 Medvirkende Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Kresten Kræmmer Tv-serie
Fiskerne 1977 Thomas Jensen Tv-serie
Nyt legetøj 1977 Pistol-Leo DK/Spillefilm
Arbejdsløs 1976 Medvirkende Tv-film
Skorpionen 1976 Medvirkende Tv-film
Bertram og Lisa 1975 Medvirkende Tv-film
Under observation 1973 Mand Tv-film
Båndet 1973 Sognefogeden Tv-film
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Afskedens time 1973 Medvirkende DK/Spillefilm
Møblerne 1972 Flyttemand #2 Tv-film
Mindesmærket 1972 Lokal beboer Tv-film
Kom sigøjner 1971 Bonden Tv-film
Sæson for Liza 1969 Hr. Johansen Tv-serie
Kys mig på tåen 1968 Medvirkende Tv-film
Woyzeck 1968 Håndværker Tv-film
Fangen 1965 Peter Plügge DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1963 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hosekræmmeren 1963 Medvirkende Tv-film
Ullabella 1961 En arbejder DK/Spillefilm
Lyssky transport gennem Danmark 1958 Kriminalbetjent DK/Spillefilm
Husmandstøsen 1952 En Karl DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.