enda

Henry Knudsen

(1890 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Klør Dame 1918 Mac Allan alias Ferdnand Garcia DK/Spillefilm
Naar Hadet slukkes 1917 Steiner, Levals ven DK/Spillefilm
Taksameterkuskens Døtre 1917 Skaarup, grosserer DK/Spillefilm
Den farlige Leg 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Karfunkeldronningen 1916 André Cernay DK/Spillefilm
Guldets Magt 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Mysteriet Blackville 1916 Winnifred / Houston Mac Donald DK/Spillefilm
Marodør 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Det graa Slots Hemmelighed 1915 John Borry DK/Spillefilm
Skyldig - ikke skyldig 1915 Doktor Gerard DK/Spillefilm
Doktor Lucas 1915 Jack Walton, detektiv DK/Spillefilm
En Dæmon fra Skovene 1915 José, en bandit, Santa Rosa, hypnotisør DK/Spillefilm
Skæbnens Dom 1915 Baron Lagarde DK/Spillefilm
Hjertet, der brast 1915 Zisko, en zigeuner DK/Spillefilm
Krigens Ofre 1914 Frants Gvary, en bonde DK/Spillefilm
Den moderne Messalina 1914 Robert DK/Spillefilm
Præsidentens Fald Lopez, medlem af regeringsrådet DK/Spillefilm
Kains Slægt Sergius, samt Siegmund DK/Spillefilm
Manden med Klumpfoden Henry, Harrisons søn DK/Spillefilm
Under Vampyrens Kløer Politipræfekten DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.