enda

Henry Lohmann

(1924 – 1967)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen og reglen 1967 Medvirkende Tv-film
Kærligheden varer længst 1967 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Lars Mathisen DK/Spillefilm
Naboerne 1966 Gartner Andersen DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Næsbygaards arving 1965 Smeden DK/Spillefilm
Regnvejr og ingen penge 1965 Bonde Tv-serie
Dannevirkenatten 1964 Medvirkende Tv-film
Tine 1964 Lars Gårdskarl DK/Spillefilm
Skovtur på slagmarken 1963 Medvirkende Tv-film
Jimmys tog 1963 Medvirkende Tv-film
Recensenten og dyret 1962 Medvirkende Tv-film
Et feriebarn 1961 Medvirkende Tv-film
Domsafsigelsen 1961 Medvirkende Tv-film
Den hvide hingst 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Farinelli 1961 Manuelo Tv-film
Cirkus Buster 1961 Jensen DK/Spillefilm
Ullabella 1961 Skolepedellen DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Chauffør Møller DK/Spillefilm
Kærlighed 1960 Sylvester Andreasen Tv-film
Præsten i Vejlby 1960 Medvirkende Tv-film
Forelsket i København 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Væddeløbet 1959 Medvirkende Tv-film
Jomfruburet 1959 Kupelweiser Tv-film
Poeten og Lillemor 1959 Nabo i opgangen DK/Spillefilm
Helle for Helene 1959 Medvirkende DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Betjent, der taler med politilægen DK/Spillefilm
Galt nummer 1957 Medvirkende Tv-film
Sønnen fra Amerika 1957 Tjener på kroen DK/Spillefilm
De herrer dommere 1956 Medvirkende Tv-film
Den kloge mand 1956 Patient hos Rasmus Thomsen DK/Spillefilm
Kispus 1956 Tankpasser DK/Spillefilm
Kongeligt besøg 1954 Junker Cai, naboens søn DK/Spillefilm
Karen, Maren og Mette 1954 Rasmus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.