enda

Henry Mancini

(1924 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tom & Jerry som redningsmænd 1992 Musik U/Spillefilm
Hjælp, jeg er en kvinde 1991 Musik U/Spillefilm
En hot date 1987 Musik U/Spillefilm
Glasmenageriet 1987 Musik U/Spillefilm
Mesterdetektiven Basil Mus 1986 Musik U/Spillefilm
Politiet i virkeligheden (2). Lighed for loven 1986 Musik DK/Dokumentarfilm
Politiet i virkeligheden (3). Konsekvenser 1986 Musik DK/Dokumentarfilm
Politiet i virkeligheden (1). Kontrolbilledet 1986 Musik DK/Dokumentarfilm
That's dancing 1985 Musik U/Dokumentarfilm
Julemanden i knibe 1985 Musik U/Spillefilm
Ikke et ondt ord om Harry 1984 Musik U/Spillefilm
Den lyserøde panter ser rødt 1983 Musik U/Spillefilm
Victor - Victoria 1982 Musik U/Spillefilm
På sporet af den lyserøde panter 1982 Musik U/Spillefilm
Så er det nu, bessefar! 1982 Musik U/Spillefilm
Lykken er lige om hjørnet 1981 Musik U/Spillefilm
Mor er den værste i verden 1981 Musik U/Spillefilm
S.O.B. - Højt skum 1981 Musik U/Spillefilm
"10" 1979 Musik U/Spillefilm
Vinger i natten 1979 Musik U/Spillefilm
Den lyserøde panter ta'r hævn 1978 Musik U/Spillefilm
Angelas kærlighed 1978 Musik U/Spillefilm
Den lyserøde panter slår igen 1976 Musik U/Spillefilm
Alex og vildkatten 1976 Musik U/Spillefilm
Den lyserøde panter springer igen 1975 Musik U/Spillefilm
99% død 1974 Musik U/Spillefilm
Oklahomas sorte guld 1973 Musik U/Spillefilm
Charmetyven 1973 Musik U/Spillefilm
The Night Visitor 1971 Musik U/Spillefilm
Kom og vask min elefant 1968 Musik U/Spillefilm
Fanget af Mørket 1967 Musik U/Spillefilm
To på vejen 1967 Musik U/Spillefilm
Alle tiders race 1965 Musik U/Spillefilm
Et skud i mørke 1964 Musik U/Spillefilm
Den lyserøde panter 1964 Musik U/Spillefilm
Ude med snøren 1964 Musik U/Spillefilm
Stemmen i mørket 1962 Musik U/Spillefilm
Hektiske dage 1962 Musik U/Spillefilm
Lad andre kun dømme 1959 Musik U/Spillefilm
Politiets blinde øje 1958 Musik U/Spillefilm
Helvede retur 1955 Musik U/Spillefilm
Uhyret fra den sorte lagune 1954 Musik U/Spillefilm
Abbott og Costello i Alaska 1952 Musik U/Spillefilm
Vestens vilde veje 1952 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.