enda

Henry Silva

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nico 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Bulletproof 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Allan Quartermain og jagten på den gyldne by 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Politiets hemmelige våben 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Flugt aktion Bronx 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Piger bag tremmer 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Megaforce 1982 Medvirkende U/Spillefilm
De lovløse 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Alligator - uhyret under byens gader 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Mafien hævner 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.