enda

Henry Skjær

(1899 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sejle op ad åen 1972 Pensionist Tv-film
Der var engang en krig 1966 Rektor DK/Spillefilm
Drømmen om det hvide slot 1962 Medvirkende DK/Spillefilm
Tiggeroperaen 1960 Medvirkende Tv-film
Gammeljomfruen og tyven 1955 Medvirkende Tv-film
Ordet 1955 Læge DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Operasanger DK/Spillefilm
Kristinus Bergman 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Sol over Danmark 1936 Medvirkende, Solist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.