enda

Herbert Grevenius

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pige søger natkvarter 1956 Manus U/Spillefilm
Lilly - 20 aar 1953 Manus U/Spillefilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Manus U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Manus U/Spillefilm
Tørst 1949 Manus U/Spillefilm
I fremmed havn 1948 Manus U/Spillefilm
Det regner på vor kærlighed 1946 Manus U/Spillefilm
To Mennesker 1945 Svensk dialog U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.