enda

Herbert Ross

(1927 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Boys on the side 1995 Instruktion U/Spillefilm
Kugler, krudt og bleer 1993 Instruktion U/Spillefilm
Det stærke køn 1989 Instruktion U/Spillefilm
Forført til succes! 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dancers 1987 Instruktion U/Spillefilm
Footloose 1984 Instruktion U/Spillefilm
Hold på formerne 1984 Instruktion U/Spillefilm
Max Dugan gør livet lettere 1983 Instruktion, Producent U/Spillefilm
Helle for Hollywood 1982 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
California Suite 1978 Instruktion U/Spillefilm
Hvem sover hvor 1977 Instruktion U/Spillefilm
Skillevejen 1977 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Funny lady 1975 Instruktion U/Spillefilm
Mordets puslespil 1973 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Mig og Bogart 1972 Instruktion U/Spillefilm
Uglen og missekatten 1970 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.