enda

Hermann Haller

(1909 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Smid trusserne - luk øjnene 1973 Klip U/Spillefilm
Heintje og smuglerne 1969 Klip U/Spillefilm
Indianeroverfaldet i dødens dal 1968 Klip U/Spillefilm
Set med lægens øjne 1966 Klip U/Spillefilm
Winnetou - præriens søn 1964 Klip U/Spillefilm
Morderjagt 1963 Klip U/Spillefilm
Mord på stribe 1963 Klip U/Spillefilm
Caterina på glatis 1962 Klip U/Spillefilm
Dr. Mabuses dødsfælde 1962 Klip U/Spillefilm
Skatten i Sølvsøen 1962 Klip U/Spillefilm
Et barn eftersøges 1948 Klip U/Spillefilm
Hans sidste chance 1945 Klip U/Spillefilm
Under Montmartres tage 1937 Klip U/Spillefilm
Den flyvende Trapez 1935 Klip U/Spillefilm

Som Herman Haller

Titel År Funktion Category
Fire i en Jeep 1950 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.