enda

Hermod Knudsen

(1913 – 1987)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trællenes børn 1980 Stemme DK/Spillefilm
Trællenes oprør 1979 Stemme DK/Spillefilm
Trællene 1978 Stemme DK/Spillefilm
Troubadouren 1977 Organist Tv-film
Den dobbelte mand 1976 Christians kollega DK/Spillefilm
I Danmark er jeg død 1975 Medvirkende Tv-film
Ta' det som en mand, frue 1975 Medvirkende DK/Spillefilm
Historiebogen 6: Midlertidige løsninger på problemerne 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 5: Triumfens symfoni 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Friere 1973 Medvirkende Tv-film
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Flugten 1973 Havnevagt DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Sammen er vi stærke Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.