enda

Hervé Schneid

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Zaytoun 2012 Klip U/Spillefilm
Micmacs - Det glade vanvid 2010 Klip U/Spillefilm
De kaldte hende Sarah 2010 Klip U/Spillefilm
Public enemy no. 1, part 1 2008 Klip U/Spillefilm
Farvel Bafana 2007 Klip U/Spillefilm
En lang forlovelse 2004 Klip U/Spillefilm
Den fabelagtige Amélie fra Montmartre 2001 Klip U/Spillefilm
The Man Who Cried 2000 Klip U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Klip U/Spillefilm
The tango lesson 1997 Klip U/Spillefilm
De fortabte børns by 1995 Klip U/Spillefilm
Livets skole 1994 Klip U/Spillefilm
Orlando 1992 Klip U/Spillefilm
Europa 1991 Klip DK/Spillefilm
Delicatessen 1990 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.