enda

Hilda Borgström

(1871 – 1953)

Svensk skuespillerinde. Født 13/10 1871, død 2/1 1953. Medvirkede i 1917 i tre film hos Dania Biofilm.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pigen fra tredie Række 1949 Medvirkende U/Spillefilm
De gamles oprør 1933 Bedstemor Holm U/Spillefilm
Køresvenden 1921 Fru Holm U/Spillefilm
Fru Kristina 1917 Kristina DK/Spillefilm
Moderens Øjne 1917 Else Lind, Povls mor DK/Spillefilm
Søster Karin 1917 Karin, Alberts datter, sygeplejerske DK/Spillefilm
Vägen till mannens hjärta 1914 Lillis mor U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.