enda

Hilding Bladh

(1906 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det hvide genfærd 1962 Foto U/Spillefilm
Musik ombord 1958 Foto U/Spillefilm
Kvindedrømme 1955 Foto U/Spillefilm
Al jordens herlighed 1953 Foto U/Spillefilm
Gøglernes aften 1953 Foto U/Spillefilm
Det regner på vor kærlighed 1946 Foto U/Spillefilm
General von Döbeln 1942 Foto U/Spillefilm
Karl for sin hat 1940 Foto U/Spillefilm
En dag med Kongen 1940 Foto U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.