enda

Hirokazu Koreeda

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det tredje mord 2018 Instruktion U/Spillefilm
Efter stormen 2016 Instruktion U/Spillefilm
Søstre 2015 Instruktion U/Spillefilm
Min søns familie 2013 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Still walking 2008 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Nobody knows 2004 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Mellem liv og død 1998 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.