enda

Hjalmar Bendtsen

(1886 – 1967)

Skuespiller og instruktør i Danmarks Radio. Gift med skuespillerinden Kiss Bendtsen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Een blandt mange 1961 Rammemand DK/Spillefilm
De pokkers unger 1947 Thomsen DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Lemme, kunde i banken DK/Spillefilm
Niels Pind og hans Dreng 1941 Jørgensen, butler på godset DK/Spillefilm
Fra Mørke til Lys 1928 Fabrikant Gorm DK/Kort fiktion
Store forventninger 1922 Herbert Pocket DK/Spillefilm
Elverhøj 1917 Henrik Rud, hofmand DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.