enda

Hjalmar Madsen

(1889 – 1961)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bundfald 1957 Pølsemand DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Tjener i skovløberhus DK/Spillefilm
En straffesag 1955 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ole Lukøje 1955 Mand på gaden Tv-film
Vejrhanen 1952 Medlem af kommunalbestyrelsen DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 En fisker DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Hotelkarl DK/Spillefilm
Hans Onsdags-Veninde 1943 Tjener DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Mand der venter på ministeren DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Cykelhandler Nielsen - nævning DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.