enda

Holger Blom

(1905 - 1965)

Dansk kostumedesigner og modeskaber.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Halløj i himmelsengen 1965 Kostumer DK/Spillefilm
Hvis lille pige er du? 1963 Kostumer DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Kostumer DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Kostumer DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Kostumer DK/Spillefilm
Tre år efter 1948 Kostumer DK/Spillefilm
Familien Swedenhielm 1947 Kostumer DK/Spillefilm
Mani 1947 Kostumer DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Kostumer DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1944 Kostumer DK/Spillefilm
Tak fordi du kom, Nick - ! 1941 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.