enda

Holger "Fællessanger" Hansen

(1894 – 1965)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Trawler-Jack, tørstig sømand DK/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Poeten og Lillemor og Lotte 1960 Ministeren DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 En gårdejer DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Hansen, fhv. restauratør DK/Spillefilm
Det store Ansvar 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Tag det som en Mand - ! 1941 Alfred, sømand DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.