enda

Holger Munk

(1924 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ved Stillebækken 1999 Gårdmand Tv-serie
Mulan 1998 Fa Zhou U/Spillefilm
Bryggeren 1996 Kustode Tv-serie
Hjem til fem 1995 Medvirkende Tv-serie
Det forsømte forår 1992 Musiklærer DK/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Løbsleder DK/Spillefilm
Domino 1991 Medlem af Dansk Værn Tv-serie
Mord i Paradis 1988 Stationsbetjent DK/Spillefilm
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Drengen der forsvandt 1984 Vicepolitikommissær DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Lægen DK/Spillefilm
Opfinderkontoret 1982 Medvirkende Tv-serie
Mændenes forbund 1981 Medvirkende Tv-film
Vores år 1980 Medvirkende Tv-serie
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Ludvigsbakke 1978 Doktor Tv-serie
Matador 1978 Billing, repræsentant Tv-serie
Den gode vilje 1977 Medvirkende Tv-film
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Fotohandler Tv-serie
Blind makker 1976 Arbejdsformidler DK/Spillefilm
Anne og Paul 1975 Anthonsen Tv-film
Per 1975 Politiinspektør DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Direktør Pelving DK/Spillefilm
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Hotel Paradiso 1972 Chervet Tv-film
Hjemme hos William 1971 Kordegn Tv-film
Den fine mand 1971 Spillemester Tv-film
Nattens frelse 1971 Stemme Tv-film
Mildest talt "Dimensionspigen" 1970 Medvirkende Tv-film
Som brødre vi dele 1970 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Smuglerne 1970 Betjent Tv-serie
Huset på grænsen 1969 Medvirkende Tv-film
Hænderne op 1968 Medvirkende Tv-film
Dyrlægens plejebørn 1968 Nyrespecialist DK/Spillefilm
Ned med kulturen 1966 Medvirkende Tv-film
Alle mine sønner 1964 George Deever Tv-film
Måne for de mislykkede 1964 Medvirkende Tv-film
Gravkaffe 1963 H.L.M. Grannquit Tv-film
Mutter Courage 1962 Medvirkende Tv-film
Frøen 1959 Sergeant Rubby U/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Reservelæge DK/Spillefilm
Jomfruburet 1959 Andreas Bruneder Tv-film
Nej 1953 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.