enda

Holger Strøm

(1876 – 1952)

Skuespiller.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den stjålne minister 1949 1. censor DK/Spillefilm
Alt for Karrièren 1943 Møller Senior DK/Spillefilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Hotelrotte DK/Spillefilm
Flaadens blaa Matroser 1937 Direktør Holm DK/Spillefilm
Snushanerne 1936 Toldinspektøren DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Kaptajn DK/Spillefilm
7-9-13 1934 Medvirkende DK/Spillefilm
Københavnere 1933 Sebastian, fhv. musiker DK/Spillefilm
En Kæreste for meget 1924 Godsejeren DK/Spillefilm
Lykkelandet 1919 Josias Pimbox, kaldet Fårekongen DK/Spillefilm
Zigeunerprinsessen 1918 Baron Gjedde, grev Tullins ven DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.