enda

Hope Davis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wild card 2015 Medvirkende U/Spillefilm
En sand løgn 2006 Andrea Tate U/Spillefilm
The weather man 2005 Noreen U/Spillefilm
The Matador 2005 Carolyn 'Bean' Wright U/Spillefilm
Rundt om Schmidt 2002 Jeannie U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Elizabeth "Liz" Garfield U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.