enda

Horst Wendlandt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Otto - der Ausserfriesische 1989 Produktion
Momo 1987 Producer U/Spillefilm
Lola 1981 Producer U/Spillefilm
Buddy gi'r en håndfuld øretæver 1981 Producer U/Spillefilm
Fra marionetternes liv 1980 Producer Tv-film
Uhyret fra Blackwood Castle 1967 Producer U/Spillefilm
Winnetou i dødens favntag 1965 Produktion U/Spillefilm
Winnetou - præriens søn 1964 Produktion U/Spillefilm
Værelse nr. 13 1964 Produktion U/Spillefilm
Massemorderen fra Back Street 1964 Producer U/Spillefilm
Morderjagt 1963 Produktion U/Spillefilm
Mord på stribe 1963 Producent U/Spillefilm
Skatten i Sølvsøen 1962 Produktion U/Spillefilm
Dødshuset ved Themsen 1962 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.