enda

Howard Atherton

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lassie 2005 Foto U/Spillefilm
Hanging Up 2000 Foto U/Spillefilm
Deep rising 1998 Foto U/Spillefilm
Lolita 1997 Foto U/Spillefilm
Et frækt tilbud 1993 Foto U/Spillefilm
Skønne sild 1990 Foto U/Spillefilm
Farlige ambitioner 1988 Foto U/Spillefilm
Farligt begær 1987 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.