enda

Howard Cummings

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Side effects 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mit liv med Liberace 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Contagion 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Haywire 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Percy Jackson & lyntyven 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rent 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Secret Window 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det næstbedste 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mord pr. efterkrav 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
John Grisham's The Rainmaker 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The trigger effect 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spitfire Grill 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Long Kiss Goodnight 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det skjulte 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gamle kendinge 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Morderiske planer 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.