enda

Howard Deutch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
My Best Friend's Girl 2008 Instruktion U/Spillefilm
The Replacements 2000 Instruktion
Hvem støver af nu? 1998 Instruktion U/Spillefilm
Hvem støver af nu? 1998 Instruktion
Så er vi kvit, far! 1994 Instruktion U/Spillefilm
Ferie med bjørn på 1988 Instruktion U/Spillefilm
Sig du elsker mig! 1987 Instruktion U/Spillefilm
Bare så sød 1986 Instruktion U/Spillefilm
Gnavne gamle mænd 2 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.