enda

Howard Sackler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mr. Singapore 1979 Manus U/Spillefilm
Dødens gab 2 1978 Manus U/Spillefilm
Det store hvide håb 1970 Manus U/Spillefilm
Hvorledes "En skærsommernatsdrøm" blev skabt 1959 Manus U/Spillefilm
Dræberkysset 1955 Manus U/Spillefilm
Fear and Desire 1953 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.