enda

Hubert Guillou

(1926 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Zappa 1983 Medvirkende DK/Spillefilm
How to play municipality? 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Niels Steensens liv og død 1971 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Oktoberdage 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kys til højre og venstre 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.