enda

Hugh S. Fowler

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Patton: Pansergeneralen 1969 Klip U/Spillefilm
Abernes planet 1968 Klip U/Spillefilm
Hård som flint 1967 Klip U/Spillefilm
Rodløs ungdom 1964 Klip U/Spillefilm
Den forsvundne verden 1960 Klip U/Spillefilm
Reno-brødrene 1956 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.