enda

Hugo Luczyc-Wyhowski

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I love you Phillip Morris 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mrs. Henderson presents 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dirty Pretty Things 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tilværelsens bagside 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The music of chance - tilfældets musik 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Personal Services 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spids ørerne, smukke 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.