enda

Hugues Tissandier

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lucy 2014 Scenograf U/Spillefilm
Farvel til mafiaen 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kokken 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Lady 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Adèle and the Secret of the Mummy 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Taken 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Arthur og Maltazars hævn 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Human zoo 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bandidas 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Arthur og minimoyserne 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Le placard - ud af skabet 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jeanne d' Arc 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gæsterne kommer 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.