enda

Humphrey Bogart

(1899 – 1957)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Desperate timer 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Sabrina 1954 Medvirkende U/Spillefilm
The Barefoot Contessa 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste frist 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Afrikas dronning 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Jet pilot 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Manden uden hæmninger 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Lev stærkt - dø ung 1949 Andrew Morton U/Spillefilm
Uvejrsøen Key Largo 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Sternwood-mysteriet 1946 Medvirkende U/Spillefilm
At have og ikke have 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Casablanca 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Angreb på Panama 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Kapløb med Døden 1942 Joseph "Duke" Berne U/Spillefilm
Ridderfalken 1941 Samuel Spade U/Spillefilm
High sierra 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Sejr over mørket 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Blindgaden 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Mesterbokseren Kid Galahad 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.