enda

I.A.L. Diamond

(1920 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Morderen vil ikke forstyrres 1981 Manus U/Spillefilm
Avanti! 1972 Manus U/Spillefilm
Kaktusblomsten 1969 Manus U/Spillefilm
En, to, tre - og et lille bitte hop 1961 Manus U/Spillefilm
Nøglen under måtten 1960 Manus U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Manus U/Spillefilm
Den glade gøgler 1958 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.