enda

Ian Bach Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De fantastiske 3 2009 Visual effects DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Grading DK/Spillefilm
Råzone 2006 Colorgrading DK/Spillefilm
Forventningens glæde 2004 Visual effects DK/Kort fiktion
Dogville 2003 Compositing DK/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Kat 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.