enda

Ian Baker

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Du almægtige, Evan 2007 Foto U/Spillefilm
Bidske bæster 1997 Foto U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Foto U/Spillefilm
Uskyldig dømt 1990 Foto U/Spillefilm
Det russiske hus 1990 Foto U/Spillefilm
The Punisher 1989 Foto U/Spillefilm
Et skrig i mørket 1988 Foto U/Spillefilm
Roxanne - næsen er i vejen 1987 Foto U/Spillefilm
For enhver pris 1985 Foto U/Spillefilm
Iceman 1984 Foto U/Spillefilm
Jimmie Blacksmith 1978 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.