enda

Ian Hart

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Last Kingdom 2015 Beocca Tv-serie
Within the Whirlwind 2009 Beylin U/Spillefilm
The Virgin Queen 2005 Medvirkende Tv-serie
Blind Flight 2003 Brian Keenan U/Spillefilm
Kærlighedens offer 1996 Tom Dixon U/Spillefilm
Nothing personal 1995 Ginger U/Spillefilm
Land & freedom 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Backbeat 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.