enda

Ib Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der var krig i verden 1977 Medvirkende Tv-serie
Rektor på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
I morgen, min elskede 1971 Østtysk hotelportier DK/Spillefilm
Udsigt til gården og gaden 1970 Medvirkende Tv-film
Min søsters børn vælter byen 1968 Ølkusk DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.