enda

Ib Conradi

(1926 – 1999)

Skuespiller. Født 29/10 1926, død 14/6 1999 - 72 år gammel. Bror til skuespilleren Bent Conradi.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mod og mandshjerte 1955 En gangster DK/Spillefilm
I kongens klæ'r 1954 Vilhelm Holm, oversergent DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1954 Medvirkende Tv-film
Avismanden 1952 En arbejdsløs DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Skildvagt DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Dansende gæst ved selskab DK/Spillefilm
Smedestræde 4 1950 Poul Andersen, bud DK/Spillefilm
Den opvakte jomfru 1950 Gæst på danserestaurant DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Peter, Jørgen Senilles søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.