enda

Ib Fürst

(1923 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flugten til Danmark 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Frihedskæmper DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1954 Medvirkende Tv-film
Vivian venter sig 1954 Medvirkende Tv-film
Jan går til filmen 1954 Skuespiller DK/Spillefilm
I kongens klæ'r 1954 Søpolitibetjent DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Calle, sømand DK/Spillefilm
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Henriksen, betjent DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Ung mand med trompet DK/Spillefilm
Mit navn er Christensen 1953 Speaker DK/Dokumentarfilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Premierløjtnant Knudsen DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Journalist DK/Spillefilm
Shakespeare og Kronborg 1950 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Café Paradis 1950 Patalog-assistent DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Ekspedient i lufthavn DK/Spillefilm
Lejlighed til leje 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Sømand DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Piccolo DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Vagt hos Mayz DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.