enda

Ib Hansen

(1928 - 2013)

Sanger og skuespiller. Født 22/12 1928, død 24/2 2013.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den store badedag 1991 Sang DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Epidemic 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Nissebanden 1984 Kaptajn Rehling Tv-serie
Den sidste detalje 1981 Smukke, gangsterboss DK/Kort fiktion
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Mand i bar DK/Spillefilm
Den otteøjede skorpion 1979 Justitsminister Bothus Tv-serie
Et godt liv 1970 Victor Tv-film
Kvindelist og kærlighed 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.