enda

Ib Lindberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pakhus 24 1979 Oversættelse U/Dokumentarfilm
Den dobbelte mand 1976 Instruktørassistent, Scripter DK/Spillefilm
La' os være 1975 Instruktørassistent, Scripter DK/Spillefilm
Triptycon 1972 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Hovedjægerne 1971 Scripter, Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.